Aptamil Junior și Academia Mămicilor te invită la atelierele Aptamil Junior IQ pentru părinți

Înscrie-te la Atelier

Participarea este gratuită iar înscrierea se poate face în limita a 35 locuri / atelier.


Data de nastere copil:

Ce vei învăţa la Atelierele Aptamil Junior IQ pentru părinți?

● Cat de rapid se dezvolta creierul pana la 3 ani si care este impactul asupra copilului.
● Cum poţi transforma interacţiunea cu copilul într-un joc educaţional.
● Cum pot fi accelerate prin joc învăţarea şi capacităţile cognitive ale copilului.

LOCATIE

Academia Mămicilor - Timisoara

Academiei Mămicilor - Timisoara

Academia Mămicilor din Timişoara (AMT) este un proiect care funcţionează din luna ianuarie 2014, în cadrul Asociaţiei ”Centrul de Asistenţă Socială şi Cercetare a Interacţiunii Copil-Părinte” (asociaţie înfiinţată la începutul anului 2014).
Scopul Academiei Mămicilor din Timişoara este creșterea calității educației în România prin intermediul informării corecte și în mod constant a părinților și cadrelor didactice (factori decizionali în formarea unei generații de copiii sănătoși, independenți și fericiți). Obiectivele principale sunt:
• Promovarea educatiei parentale la nivelul comunitatii (organizarea de evenimente gratuite adresate părinților și cadrelor didactice (conferințe susținute de cadre didactice universitare si preuniversitare, specialiști si practicieni din domeniile educației, medicinei, asistenței sociale, psihologiei, nutriției etc.)
• Promovarea educației sociale la nivelul comunității și implicarea membrilor acesteia în activități de voluntariat (organizarea de evenimente caritabile pentru categoriile de persoane defavorizate: copii, tineri, adulți, vârstnici).
• Informarea corectă a părinților și cadrelor didactice, privind educatia copiilor, prin intermediul celor mai buni specialiști în domeniile prioritate pentru copil și familie (educație, medicină, psihologie, nutriție etc.).
• Creșterea nivelului de conștietizare a părinților și cadrelor didactice privind importanța implicării active și permanente în viața copiilor.
• Optimizarea relațiilor dintre părinți și copii/cadre didactice și copii, prin oferirea de consiliere din partea specialiștilor.

CONTACT
Adresa: Centru de Cercetare a Interactiunii Copil-Parinte, Blvd Vasile Parvan Nr 4, sala 601, Timisoara
Telefon:
Email: academia.mamicilor@yahoo.com
Web: http://academiamamicilor.simplesite.com/
Facebook: /academia.mamicilor

Programul AtelierelorParteneri