Aptamil Junior și Centrul de Studii Colibri te invită la atelierele Aptamil Junior IQ pentru părinți

Înscrie-te la Atelier

Participarea este gratuită iar înscrierea se poate face în limita a 35 locuri / atelier.


Data de nastere copil:

Ce vei învăţa la Atelierele Aptamil Junior IQ pentru părinți?

● Cat de rapid se dezvolta creierul pana la 3 ani si care este impactul asupra copilului.
● Cum poţi transforma interacţiunea cu copilul într-un joc educaţional.
● Cum pot fi accelerate prin joc învăţarea şi capacităţile cognitive ale copilului.

LOCATIE

Centrul de Studii Colibri

Centrul de Studii Colibri

“Educația timpurie are un impact major asupra succesului școlar, putând influența chiar mai departe, succesul în viață. Tot ceea ce facem pentru copil la această vârstă fragedă își va pune amprenta asupra dezvoltării ulterioare a acestuia. De aceea, este foarte important pentru noi să oferim servicii educaționale de calitate.
Suntem diferiți atât prin intermediul programelor educaționale implementate în grădinița noastră (curriculare , extracurriculare și opționale), cât și prin grija și atenția deosebită acordată evoluției individuale, astfel încât copiii să reușească cu ajutorul nostru să-și descopere aptitudinile și să-și dezvolte personalitatea fiind susținuti de profesioniști (psiho-pedagog, educatoare, învățătoare, profesori, logoped, medic etc).
Privind educația ca un pașaport pentru viitor, echipa noastră pune accentul pe antrenarea minții spre cunoaștere. Este important să învățăm copiii „cum” să gândească, nu „ce” să gândească, într-un climat de încredere și siguranță. Aceasta este provocarea pe care mi-am asumat-o în calitate de manager al unei instituții de învățământ particular, instituție în care, cu aportul susținut al cadrelor didactice și auxiliare, reușim să armonizăm nevoile copiilor cu așteptările părinților, printr-un sistem educațional care valorifică abilitățile și calitățile individuale. “
Claudia Bâlbă, Manager CENTRUL DE STUDII COLIBRI

CONTACT
Adresa: Str. Docherilor Nr. 22 Constanta
Telefon: 0241.550.050 - 0722.364.477
Email: office@gradinitacolibri.ro
Web: www.gradinitacolibri.ro

Programul AtelierelorParteneri